Styret

Eystein Hanssen, leder

E-post

Mobil: 922 99 550

Forfatter (f. 1965) bosatt i Oslo. Bakgrunn som TV-produsent og gründer, har vært tillitsvalgt i NJ og er utdannet MBA. Utgir på Cappelen Damm og Strawberry Publishing.

Trond Vernegg, nestleder

E-post

Indieforfatter/forfatter (f. 1958) bosatt i Oslo. Forretningsadvokat, erfaring som styreleder og styremedlem i en rekke selskaper, stiftelser og organisasjoner. Formann i Riksmålsforbundet siden 1990 og medlem av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur.

Dorthe Erichsen, styremedlem

E-post

Serieforfatter (f. 1961) bosatt i Drammen. Har skrevet seriene «Losbarna» og «Seterliv». Over 30 års erfaring med forlagsbransjen, som redaktør og oversetter, og har vært frilanser siden 1992.

Roar Ræstad, styremedlem


Forfatter (f. 1968) bosatt i Trondheim. Jobber til daglig som lektor på Strinda videregående skole der han underviser i historie og engelsk. Han er cand.philol. med hovedfag i historie fra NTNU i Trondheim. Utgir på Vigmostad & Bjørke.

Sidsel Dalen, styremedlem

Forfatter (f. 1969) bosatt i Oslo. Bakgrunn som journalist og PR-rådgiver. Bachelor i antropologi og massemedia, hovedfag i medievitenskap og master i EU-politikk ved London School of Economics. Har bred erfaring fra media, PR- og kommunikasjon. Utgir på Aschehoug.

Helle Stensbak, varamedlem

E-post

Forfatter (f. 1963) bosatt i Oslo. Tidligere sjeføkonom i YS. Har jobbet i LO og vært tillitsvalgt i Norsk Musikerforbund. Hun var musiker mange år. Utgir på Gyldendal.

Eirik Wekre, varamedlem

Forfatter (f.1966) bosatt i Oslo. Finansiell rådgiver og eks-offiser. Utgitt thrillere på Gyldendal og Goliat forlag.