Logo Forfatterforbundet
I podcasten Skrivelivet samtaler Ingrid Sande Larsen og Lena Roer om forfatterøkonomi.
I podcasten Skrivelivet samtaler Ingrid Sande Larsen og Lena Roer om forfatterøkonomi.

Hva lurer forfatterne på?

Mange spørsmål dukker opp når man blir forfatter eller drømmer om å bli forfatter. De fleste av disse spørsmålene vet organisasjonssekretær Lena Roer svarene på, men hva spør egentlig folk om? Lena forteller i Skrivelivets podkast-sending.

 

Skrivelivet er en podcast om alle sider ved det å skrive og er laget av forfatter og manuskonsulent Ingrid Sande Larsen.

I forrige episode inviterte hun organisasjonssekretær Lena Roer i Forfatterforbundet for å snakke om hvilke spørsmål hun får fra både etablerte og aspirerende forfattere. Ikke uventet er mange av spørsmålene knyttet til forfatterøkonomi og i podcasten snakker de blant annet om royalties, honorarer, støtteordninger, pensjon, AS eller ENK, medlemsfordeler og mye annet.  Her kan du få mange gode råd og tips, uavhengig av om du er ny eller etablert forfatter.

Hør podcasten her:
Hør den på Spotify
Hør den på Apple

Har du  flere spørsmål enn det du får svar på i podcasten, kan noen av svarene finnes på vår Forfatterressurs-side. Der har vi samlet råd, tips og lenker som kan være nyttige for deg. Og selvsagt kan du ta kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det er andre ting du lurer på.

Vil du vite mer om dine medlemsfordeler? Les her 

Andre steder hvor du kan finne nyttig informasjon om livet som forfatter:
Forfattersentrum: Formidler kontakt mellom forfatter og publikum og sikrer forfatteren riktig honorar.
Innkjøpsordningen (Kulturrådet): Hva er innkjøpsordningen?

Du finner flere artikler under: