Logo Forfatterforbundet
Lov om omsetning av bøker – bokloven

Det lønner seg å være medlem

I forrige uke lanserte vi  den svært gunstige reiseforsikringen fra LOfavør som ny medlemsfordel. Husk å benytte deg av medlemsfordelene dine. Da kan du faktisk spare inn kontingenten!

 

kontraktarr

Er du medlem, kan du få juridisk hjelp fra LO-advokatene

Som medlemsforbund i LO har vi tilgang på LOs juridiske avdeling, med bred kompetanse i spørsmål rundt rettigheter, åndsverk og opphavsrett. Bistand vurderes fra sak til sak, og gjelder saker knyttet til ditt virke som forfatter. Du må ha vært medlem i minst tre måneder for å kunne få hjelp av LO-advokatene.


LOfavør Reiseforsikring er ny medlemsfordel for medlemmer i Forfatterforbundet.

Ny medlemsfordel: Reiseforsikring til gunstig pris

Forfatterforbundet har fremforhandlet en kollektiv avtale, slik at du som medlem kan kjøpe LOfavør Reiseforsikring til medlemspris. Forsikringen er en av markedets beste reiseforsikringer og har svært gode vilkår. Gjelder hele døgnet og i hele verden. Familiedekning koster kun 99 kr per måned og ensligdekning kun 72 kr per måned for medlemmer under 67 år. Har du reiseforsikring fra før i Fremtind, må du logge deg inn på nett for å få den nye forsikringen eller ta kontakt med SpareBank1. Dette skjer altså ikke automatisk. Her finner du svar på spørsmål om reiseforsikringen.
Sjekk ut og kjøp reiseforsikringen her


Lavere boligrente

Lavere boliglånsrente med LOfavør

Som medlem kan du få et av landets beste boliglån. Vi har inngått en egen avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, som tilbyr sine beste boliglånsrenter til deg som er medlem. Du kan også benytte deg av andre SpareBank 1-banker som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem. Trenger du førstehjemslån, har du mulighet til å få et ekstra godt tilbud.
Les mer her om LOfavør Boliglån og få tilbud.


Foto: LOfavør

LOfavør Innboforsikring

Når du melder deg inn i Forfatterforbundet får du Norges beste innboforsikring som en del av medlemskapet ditt. LOfavør Innboforsikring dekker alt du har av innbo i hjemmet ditt og har ingen øvre forsikringssum. Kostnad er kr 888 per år, og den betales sammen med kontingenten din.

Forsikringen omfatter alle løse eiendeler i boligen, altså det som er naturlig å ta med når du flytter til ny bolig. Inventar som er fastmontert i bygningen omfattes av bygningsforsikringen, dette f.eks. være kjøkken- og baderomsinnredning, parkett, og lignende.

For fullstendig informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder, henvises det til forsikringsbevis og vilkår.

Les mer om innboforsikringen her.


LOfavør logo

Fordelsprogrammet LOfavør

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem av et LO-forbund, også Forfatterforbundet. Fordelsprogrammet eies 100% av LO og forbundene og det er LOs organer som bestemmer hvilke bransjer eller produkter/tjenester som skal være med i fordelsprogrammet og det blir administrert av LOfavør AS.

Som medlem i Forfatterforbundet ligger allerede den gunstige innboforsikringen i medlemskapet ditt. Du kan i tillegg spare mange penger på å benytte deg av de andre gode avtalene som allerede er fremforhandlet i LOfavør, som for andre forsikringer, banklån, strømavtale, leiebil eller fritids- eller kulturopplevelser.

Sjekk alle de gode tilbudene på LOfavørs nettside!


Databriller

Rabatt på databriller!

Forfattere sitter mye foran en dataskjerm. Derfor har vi nå inngått avtale med optikerkjeden Synsam om kjøp av databriller. Avtalen gjelder for alle medlemmer i Forfatterforbundet.
Innfatning og glass er ferdig rabattert med mellom 30-40% i forhold til vanlige priser.
Les mer om hvorfor det er viktig med databriller.


Scrivener
20% rabatt på Scrivener til medlemmer

Scrivener er et av verdens mest brukte program for skribenter, forfattere og dramatikere. Medlemmer av Forfatterforbundet får 20% rabatt ved kjøp av Scrivener. Om du ikke er kjent med Scrivener fra før, anbefaler vi å ta en titt på denne samlingen med instruksjonsvideoer.

Du kan laste ned Scrivener for både Mac og Windows her.

Husk å kontakte sekretariatet i Forfatterforbundet for å få rabattkoden før du laster ned programmet!


Faglig støtte

Faglig støtte og utvikling

Forfatterforbundet ønsker å tilby faglig oppdatering gjennom kursing og faglige samlinger, både fysiske og digitale. Medlemsmassen vår er spredt over hele landet. Derfor vil vi tilstrebe at det vi tilbyr av faglig støtte er tilgjengelig, relevant og interessant for flest mulig av medlemmene.

Se oversikt over kurs og møter her!


Sosial felleskap med andre forfattere

Å være forfatter er et ensomt yrke. Mange av våre medlemmer har uttrykt at de har savnet å være en del av et faglig og sosialt fellesskap. Hos oss kan du treffe andre forfattere som strever med de samme utfordringene som deg selv. Er du på Facebook, har vi en gruppe med gode diskusjoner og fint fellesskap. Denne er kun for betalende medlemmer.

 

MELD DEG INN HER!

 

Du finner flere artikler under: