Logo Forfatterforbundet
Det blir nytt forfattertreff på Røros torsdag 9. mars

Nytt forfattertreff på Røros

Bor du eller er i nærheten av Røros på torsdag? Da kan du bli med på forfattertreff på Solheim pensjonat, hvor flere spennende ting står på programmet.

Det er tredje gang den lokale gruppa samler skriveinteresserte, og også denne gangen i nostalgiske Solheim pensjonat. De foregående treffene har vært svært populære og har samlet mange forfattere til interessante foredrag og hyggelig sosialt samvær.

Treffet denne gang finner sted på torsdag 9. mars kl 18.00. Solheim pensjonat befinner seg i Osloveien 12 på Røros.

Ragnar Kokkvoll vil fortelle om sitt forfatterskap.

Ragnar Kokkvoll vil fortelle om sitt forfatterskap.

Denne gangen står følgende på programmet:

  • Lansering av novellekonkurranse i regi av lokalavisa Fjell-Ljom. Meningen er at konkurransen skal avsluttes med kåring av vinner og premiering i desember, da det nye biblioteket på Røros åpner.
  • Foredrag med Ragnar Kokkvoll. Kokkvoll er lokal Røros-forfatter og vil snakke om eget forfatterskap. Han har utgitt to bøker på eget forlag om Sina og Betsy Ovedie, en spennende fortelling med utgangspunkt i en kort notis i Fjell-Ljom fra 1895. Ragnar vil snakke litt om hva som fikk ham til å skrive de to bøkene, arbeidet med research og utgivelse på eget forlag.

Ellers vil det bli sosialt samvær, og hvis noen har lyst til å lese litt fra egne tekster så blir det også anledning til det. Som vanlig kan deltakerne kjøpe mat og drikke for egen regning.

Treffet er åpent og gratis for alle.

 

Vi oppfordrer ellers medlemmer til å arrangere og holde lokale treff når det måtte passe. Man trenger ikke nødvendigvis ha et fast program, det viktigste er å samle skrivende til felles sosialt samvær. Oppdater oss gjerne på lokale treff slik at vi kan bringe informasjon videre.

Du finner flere artikler under: