Logo Forfatterforbundet
Cafe Amsterdam i Oslo.
Forfattere i Oslo-området møtes på Cafe Amsterdam 10. november. Bilde: Cafe Amsterdam

Nytt forfattertreff!

På forfattertreffet i september møttes forfattere i Oslo, Bergen og Røros til hyggelig samvær.  Nå samles vi på nytt 10. november og denne gang håper vi på treff i enda flere byer. Til det trenger vi din hjelp.

Nedenfor finner du litt info om arrangementene som allerede er klare (siden oppdateres fortløpende etter hvert som nye treff er klare):

 

Oslo: Vi møtes på Cafe Amsterdam, Kristian Augusts gate 12,  klokken 17.00.  Alle kjøper egen mat og drikke (for meny se her). Lenke til arrangementet på Facebook: https://m.facebook.com/events/416769777108996

Arendal: Vi møtes på Cafe Victor, Kirkegaten 5, klokken 19.00. Det vil bli anledning til å kjøpe tapas (kr 265 pr pers). Lenke til arrangementet på Facebook: https://m.facebook.com/events/495967289099258

Røros: Vi møtes på Solheim pensjonat kl 19.00. Det er lagt opp til et spennende og lærerikt program utover kvelden med blant annet innlegg av Jan Erik Ødegård (arrangør) og foredrag ved Ole Gunnar Folde (novellen som sjanger) og Ida Østby (Hvordan bygge et univers). Mat og drikke bestilles av den enkelte. Mulighet for overnatting.
Lenke til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/groups/948867518966567/permalink/1460410324478948/

Bodø: Vi møtes på Hundholmen Brygghus, Tollbugata 13, klokken 19.00. Alle kjøper egen mat og drikke. Lenke til arrangementet på facebook: https://fb.me/e/2D68bXAEL

La oss få til mange treff over hele landet!

 

Vil du arrangere treff i din by?

Bli ambassadører/arrangør!

Jobben er enkel:

  • Bestill bord i et passende lokale/restaurant.  Deltakerne kjøper selv mat og drikke på stedet.
  • Opprett et arrangement på Facebook med info om hvor og når treffet finner sted.  Treffene skal være åpne for alle forfattere, også ikke-medlemmer. Trenger du hjelp til å opprette arrangementet på Facebook, kan du ta kontakt med oss. Når arrangementet er opprettet sender du lenken til irene@forfatterforbundet.no.
  • Spre gjerne arrangementet på privat side og/eller lokale sider slik at flest mulig får vite om det.
  • Møt opp på arrangementet og hygg deg.

Hvis du ønsker å tilby noe faglig eller noen annen form for program for kvelden er det selvsagt et pluss, men ikke påkrevd.

Lenker til alle arrangementene vil bli lagt på denne samlesiden.  Ser du et arrangement du ønsker å delta på, meld din interesse på det aktuelle Facebook-innlegget slik at arrangør vet omtrent hvor mange som kommer.

Vårt aller første treff i 2018 foregitt på 7 steder i Norge på én gang (+ Tromsø noen dager senere). Vi håper på like stor oppslutning nå!

Treffene er åpne for alle forfattere, så spre gjerne ordet til andre forfatterkollegaer som ennå ikke er blitt medlem.

 

 

Du finner flere artikler under: