Nettkurs i regi av Forfatterforbundet
Bli med på kurs og lær hvordan du kan lage dine egne forfattersider!

AVLYST! Kurs: Hvordan komme i gang med hjemmesider del 2

På grunn av lav oppslutning har vi valgt å avlyse dette kurset. I stedet vil vi sette opp en digital versjon innen kort tid. Det vil ligge tilgjengelig som et webinar, slik at du kan se det når det måtte passe.

Vi ser også på mulighet for en individuell oppfølging i etterkant, men dette vil vi komme tilbake til når vi ser responsen på del 2.

Hvordan komme i gang med hjemmesider del 2

Dato: 02. november 2022
Sted: Deichmann, Bjørvika, Oslo (kursrom: Lunden)
Tidsrom: 3 timer, fra kl. 17:00 til 20:00
Maks antall deltakere: 12 (loddtrekking dersom flere enn tolv melder seg på)

Kurset er gratis.

Fakta om kurset

Vi klargjør og optimaliserer Wordpress for publisering, og vi skal se på hvordan vi planlegger hva vi skal publisere og når vi bør publisere. Vi tar en nærmere titt på innholdet vi har skrevet og hvordan vi SEO-optimaliserer det. Vi ser på hvordan vi bør dele innholdet vårt på sosiale media.

Hver kursdeltaker får arbeidsoppgaver og tilgang til egen WordPress der vedkommende skal praktisere det vi går igjennom.

Program for kurset

1. Klargjøring og optimalisering av WordPress for publisering.
  2. Planlegg hva du skal publisere, og når du publiserer.
  3. Vi ser nærmere på SEO-optimalisering av det vi publiserer.
  4. Vi deler innhold i sosiale media.
  5. Oppsummering.

Annen info

Blir det flere påmeldte enn 12 personer, vil det bli opprettet venteliste, og det vil bli foretatt en trekning av hvem som får plass. Avhengig av hvor mange som havner på venteliste, vil det bli vurdert om det arrangeres ekstrakurs.

Om du har fått plass og er forhindret fra å komme på kurset, ber vi deg om å meddele oss det så snart som mulig sånn at de som ev. står på venteliste kan få plassen.

Forkunnskaper og krav

• Du må ha med egen PC.
  • Det kreves ingen forkunnskaper utover det at man har kjennskap til bruk av PC, og at man kan bruke programvare slik som nettleser, skriveprogram, e-post, m.m.
  • Det er også en fordel om man har kjennskap til og forstår hvordan sosiale media fungerer, slik som Facebook, Instagram, Twitter, osv.