Logo Forfatterforbundet
Skuespiller, forfatter og foredragsholder Sven Henriksen. Foto: Per Heimly
Skuespiller, forfatter og foredragsholder Sven Henriksen. Foto: Per Heimly

KURS: Fra tastaturet til scenekanten - lær deg å møte publikum!

For mange forfattere kan det å gå ut på en scene, bli intervjuet, snakke om seg selv, egne bøker og ikke minst lese egne tekster være ubehagelig. Bli med på kurs med skuespiller og forfatter Sven Henriksen som gir deg sine beste tips for å takle dette bedre.

Skriverommet, tastaturet, det kjente, trygge stedet der tekst skapes står i skarp kontrast til å møte publikum. Å stå på en scene er et yrke, og trygghet oppnås ved mengdetrening og rutine.

Skuespiller og forfatter (og medlem av Forfatterforbundet) Sven Henriksen vil holde dette tre timer lange kurset, der han vil gi noen tips rundt hvordan det å møte sitt publikum kan bli lettere å takle. Det er faktisk ingen grunn til å frykte lesere som møter opp av oppriktig interesse for forfatteren som person og hens tekster.

Sven Henriksen f. 1955 har skrevet en rekke helaftens teaterstykker, boken «Men hold kjeft da, Henriksen» og er en godt synlig debattant i den offentlige samtalen. Les mer her.

Tid og sted: Tirsdag 7. juni kl 18-21 på Kulturhuset, Laboratoriet, Youngs gate 6, Oslo.

 

Kurset er åpent for alle type forfattere uansett utgivelsesform og sjanger. Er du medlem i Forfatterforbundet får du kr 50,- i rabatt.

Meld deg på i dag. Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla!

 

Kursavgift kr 200,- inkl. kaffe/te (medlem kr 150,-). Betaling med kort eller Vipps i påmeldingsmodulen.

Påmeldingsfrist: 2. juni

 

Meld deg på her!

 

Du finner flere artikler under: