Mistenker du at et eller flere av dine verk blitt misbrukt eller ulovlig kopiert?
Da kan du gi oss et varsel om dette her. Ønsker du å melde inn brudd på mer enn ett verk,
anbefaler vi at du fyller ut ett skjema for hvert av verkene.
All informasjon som du oppgir i dette skjemaet blir behandlet konfidensielt.
Vi vil utføre en forundersøkelse og gi deg tilbakemelding. Undersøkelser og behandlingstid kan ta opptil 14 dager. Denne tjenesten er i første omgang for skjønnlitterære forfattere, og kun for opphavere, ikke for organisasjoner eller forlag.

Bruk av skjema: Om du ikke ser "Send inn skjema", kan det være fordi du har skrevet inn feil mobilnummer eller for at du har skrevet inn et isbn-nummer som ikke eksisterer. Trykk på "forrige" for å sjekke at du har skrevet inn riktig mobilnummer og eller riktig isbn-nummer.