Logo Forfatterforbundet

Påmelding: Hjelp, jeg HAR gitt ut bok!

Boken er utgitt. Hva nå?

Du tror kanskje du er ferdig med jobben – men det er nå den virkelig begynner! Hva kan du forvente av forlaget, og hva må du gjøre av markedsføring selv?

Forfatterforbundet er opptatt av å bistå til at ny litteratur skapes i Norge. Dette nettmøtet er for alle ferske forfattere som lurer på hva de selv kan gjøre for utgivelsen sin. Her kan du stille spørsmål, og erfarne forfatterkolleger svarer.

 

I forfatterpanelet sitter:

Atle Berge (f. 1986) er frå Hjelmtveit i Nordhordland. Han er utdanna journalist, og arbeider til dagleg som forfattarkonsulent for Norsk Forfattersentrum. Berge har med sine tre romanar Muntergang (2010), Stockholmsyndromet (2012) og Superpularen (2015) skapt eit særeigne univers der samfunnet vårt blir skildra på ein gjenkjenneleg, underhaldande og original måte. Vinnar av LOs litteraturpris 2020.

Trude Teige (f. 1960) er utdannet oversetter og journalist. Hun har jobbet som politisk reporter, nyhetsanker og programleder i TV2. I 2002 debuterte hun med den historiske romanen "Havet syng" og har blant annet skrevet fem krimromaner om TV-journalisten Kajsa Coren. Teige har vært nominert til både Rivertonprisen og Bokhandlerprisen, den siste ved flere utgivelser.

Geir Tangen (f.1970) er fra Øystese i Hardanger, men er bosatt i Haugesund. Han er utdannet allmennlærer og har jobbet i ungdomsskolen siden 1996. Tangen debuterte i januar 2016 med krimromanen Maestropå eget forlag, og gjorde umiddelbar suksess med denne. Boka ble nominert til Maurits Hansen prisen «Nytt blod» i 2017, og til to krimpriser i Nederland året etter. Har siden utgitt to krimromaner på Gyldendal.

 

Nettmøte 29. september kl 20.00 – 21.30.

Nettmøtet er gratis og åpent for alle på Zoom. Både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne!

 

Meld deg på!

Møtet holdes på Zoom for inntil 100 personer. Når du sender inn skjemaet, får du en e-post som du må bekrefte. Har du ikke fått den innen 10 minutter, sjekk spamfilteret ditt.

 

 

Du finner flere artikler under: