Logo Forfatterforbundet
Bildetekst: F.v. Jan Erik Fjell (Gjemsel), Sigbjørn Mostue (Himmelen skal gråte blid), Agnes Ravatn (De sju dørene) og Asle Skredderberget (Hevnen tilhører meg) ble under Krimfestivalen i Oslo bokbadet av Trude Teige, president i Rivertonklubben. Jo Nesbø (Kniv) var ikke tilstede.

To av våre medlemmer er nominert til Rivertonprisen 2019!

Under Krimfestivalen i dag ble to av Forfatterforbundets medlemmer, Jan-Erik Fjell og Asle Skredderberget nominert til Rivertonprisen for 2019 med bøkene «Gjemsel» (Fjell) og «Hevnen tilhører meg» (Skredderberget).

De tre andre nominerte erSigbjørn Mostue for «Himmelen skal gråte blod», Agnes Ravatn for «Dei sju dørene» og Jo Nesbø for «Kniv».

Vi gratulerer alle de nominerte!

 

Bildetekst: F.v. Jan-Erik Fjell (Gjemsel), Sigbjørn Mostue (Himmelen skal gråte blod), Agnes Ravatn (De sju dørene) og Asle Skredderberget (Hevnen tilhører meg) ble under Krimfestivalen i Oslo bokbadet av Trude Teige, president i Rivertonklubben. Jo Nesbø (Kniv) var ikke tilstede.

Du finner flere artikler under: