Logo Forfatterforbundet
Eystein Hanssen, leder og Helle Stensbak, nestleder

Til Frankfurt for å tale vår sak!

Neste uke starter den store bokmessen, Frankfurter Buchmesse, som kalles den viktigste bokmessen i verden. Årets gjesteland er Norge. På messen ventes over 10 000 journalister, 7000 forlag og over 300 000 besøkende fra over 100 land – samt to ivrige representanter for Forfatterforbundet.

Formålet med vår deltakelse er å søke påvirkning og bygge nettverk. Leder Eystein Hanssen og nestleder Helle Stensbak har derfor satt opp et travelt program. De skal blant annet være med på den offisielle åpningen, delta på en rekke arrangementer i regi av blant annet NORLA, Forfattersentrum, Kulturrådet i tillegg til offisielle arrangementer bokmessen selv holder.

 

Foto hege langrusten
Messeområdet under Bokmessen i Frankfurt 2017. Foto: Hege Langrusten/NORLA

 

Du kan lese mer om bokmessen på NORLAs nettsider.

Forsidefoto: Taran Bjørnstad

Du finner flere artikler under: